Ple ordinari virtual, aquest dilluns a Torelló

Entre altres, s'aprovarà la modificació de l’ordenança fiscal per reactivar el sector de la restauració en motiu del covid-19.

Publicat 25/05/2020, Torelló - Política

L’Ajuntament de Torelló farà aquest dilluns a les 7 de la tarda la sessió ordinària del ple municipal corresponent al mes de maig, que es farà de manera virtual. Entre els punts de l’ordre del dia es contempla la proposta d’adhesió al pacte d’alcaldes i alcaldesses per al clima i l’energia; la modificació del conveni col·lectiu del personal laboral i personal funcionari de l’Ajuntament als efectes de meritació dels períodes d’incapacitat temporal en les pagues extraordinàries; la pròrroga del contracte de serveis de transport adaptat, modalitat porta a porta o l’aprovació provisional de la modificació de l’ordenança fiscal número 19, per reactivar el sector de la restauració en motiu del covid-19, derogant determinades taxes de l'esmentada ordenança fiscal. Els últims apartats de l’ordre del dia seran el de precs i preguntes i les informacions.

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació