Pq no ens fotin el tren reclama els trens suprimits de l'R3

El col·lectiu torna a demanar explicacions perquè consideren que és una decisió que "no té cap sentit".

Publicat 13/11/2020, Torelló - Infraestructures

Perquè no ens fotin el tren reclama, altra vegada, els sis tres de la línia R3 eliminats el passat mes de setembre, sense previ avís. El col·lectiu torna a demanar explicacions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, anunciés un tercer carril a la C-17, en el mateix tram que quedava cobert amb els sis tres de l’R3 que es van suprimir. Des del grup assenyalen que “aquesta decisió no té cap sentit” i que “és una pèrdua per la línia”.

Pel que fa l’estació de Torelló ha recuperat l’horari habitual d’obertura de les taquilles que s’havia reduït a causa de la pandèmia. “Després d’insistir-hi molt” i d’un treball conjunt amb l’Ajuntament “s’ha restablert”. A causa de la crisi sanitària actual el col·lectiu no organitza les concentracions que feia cada divendres últims de mes, però “segueixen treballant de forma virtual”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació