Presenten el llibre ‘Saviesa en colors africans. Una visita a la selva del Camerun’ a Sant Pere

És un dels actes previs a la Fira de Sant Sebastià que se celebra aquest cap de setmana. 

Publicat 22/01/2019, Sant Pere - Solidaritat
presenten-el-llibre-saviesa-en-colors-africans-una-visita-a-la-selva-del-camerun-a-sant-pere

Cartell de la presentació.

En el marc de la Fira de Sant Sebastià de Sant Pere, el mossèn Ramon Bufí i Ester Busquets presentaran aquest dimarts el llibre ‘Saviesa en colors africans. Una visita a la selva del Camerun’. El llibre forma part d’un projecte de cooperació que va iniciar-se des de Roda de Ter i que treballa per la lluita de la igualtat de gènere de les dones cameruneses del món rural. Es tracta d’una publicació editada per l’ONG Agermanament sense fronteres, de la qual en queden 200 del 1500 exemplars que es van posar a la venda. Segons van explicar els mateixos autors dilluns al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona “volem fer pedagogia de la realitat de l’Àfrica”, ja que “és ridícula la superioritat del món occidental vers aquest país, ja que són una altra cultura i tenen uns valors diferents”. A través dels llibres també pretenen finançar els projectes que l’entitat impulsa a la regió de Bobong. El llibre consta de cinquanta fotografies, que s’han escollit d’entre un total de 3000, acompanyades de text. Busquets va dir que “en la nostra cultura la fotografia té molta visibilitat, però quan la paraula és paraula val més que mil imatges”. I és que “els textos ens diuen coses que la imatge mai ens podrà dir, per tant, és una bona combinació”.

L’acte es farà a les 8 del vespre a la Llar de Jubilats. La resta de propostes prèvies a la Fira de Sant Sebastià continuaran aquest dimecres amb una sessió de l’hora del conte a càrrec de Marta Esmarats a la Biblioteca l’Esqueller, en què presentarà ‘El mico i la tortuga’. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació