Presenten el Pla rector estratègic de les activitats esportives de Torelló als grups polítics

El seu objectiu és conèixer la situació actual en relació a les activitats esportives que es desenvolupen al municipi, així com també analitzar el seu sistema esportiu.

Publicat 13/02/2019, Torelló - Esports
presenten-el-pla-rector-estrategic-de-les-activitats-esportives-de-torello-als-grups-politics

Toni Colomo aquest dimecres al 'Magatzem Magazín'. (Foto: Regidoria Esports de Torelló).

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torelló va presentar aquest dimarts el Pla rector estratègic de les activitats esportives del municipi als representants dels grups polítics. Es tracta d’un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona, que es va encarregar l’any passat a una consultoria esportiva, i que té per finalitat conèixer la situació actual en relació a les activitats esportives que es desenvolupen al municipi, així com també analitzar el seu sistema esportiu. Inclou una primera part d’anàlisi i diagnosi que s’ha fet a través de recollir dades de l’Ajuntament, amb grups de treball i entrevistes amb diferents departaments d’Esports i una segona on es defineixen les línies d’actuació que hauran de guiar les activitats esportives en el futur. El tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Toni Colomo, ha explicat aquest dimecres al matí al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que “el sistema esportiu del municipi és prou ampli i complex per posar-hi ordre i recollir les accions esportives que es fan per part de tots els agents i a tots els equipaments, així com també tenir unes línies mestres per saber cap a on ha d’anar l’esport”.

Els eixos de treball del Pla que es presenten són tenir un municipi actiu amb un esport accessible a tothom, la creació de sinèrgies i treball col·laboratiu entre entitats esportives i altres agents, i la dinamització de la pràctica esportiva al medi natural i urbà com a element diferencial del municipi. 

El Pla rector estratègic de les activitats esportives de Torelló s’haurà d’aprovar en el ple municipal i després es presentarà a la ciutadania. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació