Presenten la candidatura de Sumem-AM a Sant Vicenç

Els actuals regidors d’ERC i el Pdcat ocupen les cinc primeres posicions. 

Publicat 10/04/2019, Sant Vicenç - Política
presenten-la-candidatura-de-sumem-am-a-sant-vicenc

La presentació es va fer diumenge al Casal de la Gent Gran. (Foto: Èric Sibina).

Sumem-AM, la coalició de l’equip de govern de Sant Vicenç, va presentar diumenge la llista, amb la qual concorrerà a les eleccions municipals, en un acte-vermut que es va fer al Casal de la Gent Gran. Els actuals regidors d’ERC i el Pdcat ocupen les cinc primeres posicions. Èric Sibina, com ja els vam informar, encapçala la candidatura i el segueixen Marta Camps, Josep Maria Antentas, Aina Casanova i Xevi Rosanes. A banda d’ells, s’incorporen per ordre Anna Solà, Pau Fernández, Vanessa Espin, Arnau Fontserè, Maribel Rojas i Pepi Pérez. Sibina destaca que “som persones que ens coneixem, que tenim ganes de treballar i que coincidim en projectes”. També afegeix que se senten molt orgullosos “que tanta gent tingui ganes de sumar-se a la candidatura”. I és que la formen un total de “21 persones”.

El cap de llista de Sumem i alcalde de Sant Vicenç, Èric Sibina, manifesta que tenen “moltes ganes” i “il·lusió” de poder continuar a l’equip de govern, però que no s’han marcat “cap perspectiva”, ja que “el poble és sobirà i decidirà si som les persones escollides”.

Sant Vicenç tindrà onze regidors en la propera legislatura ja que la població ha augmentat i passa dels 20.000 habitants. Fins ara en tenia nou.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació