Presenten la nova Oficina d'Eficiència Energètica d'Osona Nord

A partir d'ara donarà servei als municipis de la Vall del Ges i està pensada per garantir els drets dels consumidors referents a l’estalvi energètic.

Publicat 14/02/2020, Vall del Ges/Manlleu - Societat
presenten-la-nova-oficina-d-eficiencia-energetica-d-osona-nord

La presentació de la nova Oficina es va fer dijous al matí a Manlleu. (Foto: Ajuntament de Torelló).

A partir del mes de març Torelló disposarà de la nova Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica d’Osona Nord. Es va posar en marxa a Manlleu l’octubre del 2019 i també donarà servei a la resta de municipis de la Vall del Ges, Sant Pere i Sant Vicenç. La nova oficina es va presentar dijous al matí en un acte davant del mercat municipal de Manlleu i va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’aquesta localitat, Àlex Garrido; de Torelló, Marçal Ortuño; de Sant Pere, Jordi Fàbrega i el de Sant Vicenç, Èric Sibina. Ortuño explica que “es tracta d’un servei dirigit a garantir els drets dels consumidors referents a l’estalvi energètic, detecció i reducció de riscos en matèria d’eficiència energètica i d’atenció a les situacions de pobresa energètica”. Un dels objectius és avançar cap a “l’autoconsum”. L’alcalde torellonenc destaca que “facilitarà assessorament tècnic a la població i, especialment, als col·lectius més vulnerables” i que els professionals de l’Oficina “faran d’interlocutors amb les companyies”. 

A Torelló hi haurà dos punts d’atenció. Els dilluns estarà instal•lada al Casal Cívic i el dimecres al Mercat Municipal, concretament al mercat setmanal. Pel que fa l’horari encara està per concretar. 

L’Oficina d’Estalvi i Eficiència Energètica d’Osona Nord “és itinerant” i “comuna” entre els Manlleu, Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació