Primera edició de les 'Trobades Emprenedores' del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura

Dilluns es va fer la primera sessió en què es van tractar temes com, per exemple, la internacionalització. 

Publicat 29/11/2019, Torelló - Promoció Econòmica
primera-edicio-de-les-trobades-emprenedores-del-consorci-de-la-vall-del-ges-oris-i-bisaura

Els participants a la primera sessió. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El servei d’emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura va programar dilluns la primera edició de les ‘Trobades Emprenedores’ amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament econòmic del territori a través de l’acompanyament, assessorament i suport en la creació d’empreses i foment de l’esperit emprenedor.

A la trobada hi van participar Josep Miquel Bonastre de BT Global Material, Lambert Guix de Sibarist coffe, Anna Rovira d’Aniro i Marc Gandullo de M.Gandullo assessoria. Es van tractar temes com la internacionalització, ja que tres de les empreses comercialitzen a diversos països. També es parlar sobre la figura de l’assessor i/o gestor que tots tenen i necessiten. Els emprenedors van fer intercanvi de contactes, idees i també va servir per conèixer projectes del territori.

Dues de les empreses estan instal•lades a dos dels vivers de l’Ajuntament de Torelló ubicats a l’edifici La Cooperativa. Són espais que se cedeixen a un preu econòmic perquè els emprenedors consolidin el seu negoci.

Aquestes trobades van lligades a una nova secció al Setmanari Torelló, a partir de gener de 2020. Cada mes es publicarà el perfil d’una persona emprenedora i els seus projectes. La secció s’anomenarà ‘Mirades emprenedores’.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació