Primera mort per coronavirus a Torelló

També s'han detectat altres persones positives que estan sent tractades, alguns a l'hospital i d'altres a casa seva.

Publicat 24/03/2020, Torelló - Societat

L’Ajuntament de Torelló informa de la mort d’una persona del municipi, d'edat avançada, que estava ingressada afectada per coronavirus. A hores d’ara, també s'han detectat altres positius que estan sent tractades, alguns hospitalitzats i altres a casa. L’alcalde, Marçal Ortuño, en representació del conjunt del consistori, vol manifestar el condol a la família i posar-se a disposició de tots aquells afectats pel virus i les seves famílies.

Des de l'Ajuntament es vol transmetre un missatge de serenor a la ciutadania i es demana la col·laboració de tothom per tal de seguir escrupolosament les mesures de confinament dictades arran de l'estat d'alarma. Aquesta setmana, l'alcalde signarà el decret que les prorroga fins al dia 11 d’abril tal com ha anunciat el govern de l’Estat.  També vol agrair la bona predisposició de tots els grups polítics municipals i treballadors de l'Ajuntament, que, treballen junts per combatre els efectes de la pandèmia al nostre municipi. Un especial agraïment també a la gran resposta ciutadana d'aquests dies per a organitzar-se solidàriament. Ja hi ha voluntaris fent la compra per a la gent gran, anant a la farmàcia, i d’altres cosint mascaretes i material de protecció per a cobrir les mancances en aquest aspecte.

Finalment, el comunicat del consitori torellonenc fa un darrer agraïment a la feina de tots els que estan al capdavant dels serveis essencials: sanitaris, policia, protecció civil, el servei de neteja i els treballadors dels establiments de primera necessitat. A més, aprofita per recordar la mesura més important d'aquests dies: quedar-se a casa i només sortir per l’estrictament necessari, informar-se per canals oficials i cuidar-nos els uns als altres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació