Primers actes del Dia Internacional Contra les Violències Masclistes a la Vall del Ges

A Torelló es faran xerrades, una exposició i s’il·luminarà la Casa de la Vila. 

Publicat 13/11/2020, Torelló/Sant Vicenç - Igualtat

Els actes emmarcats dins el Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, que es commemora cada 25 de novembre, arrenquen aquest cap de setmana a la Vall del Ges. La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Torelló és l’encarregada d’organitzar les activitats que compten també amb el suport de l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere del Consell Comarcal d’Osona que col·laborarà amb dues de les quatre xerrades programades. També es faran dues xerrades, una exposició i s’il·luminarà la Casa de la Vila del 23 al 29 de novembre. Les activitats seran gratuïtes i per a participar-hi caldrà inscriure’s a través del web del Torelló Jove.

Pel que fa a Sant Vicenç han organitzat la campanya ‘No siguis còmplice, actua’, en el marc de la qual diumenge es començaran a repartir fulletons informatius amb recomanacions sobre com actuar en casos de violència masclista. També es col·locaran cartells a l’entrada dels tres nuclis del municipi amb el missatge ‘Municipi lliure de violències masclistes i LGTBIfòbia’. També s’instal·laran cartells de metacrilat a les entrades dels edificis públics amb el text ‘Espai lliure de violències masclistes i LGTBIfòbia’.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació