Protecció Civil de Torelló rep un reconeixement pels seus mèrits i trajectòria professional

El guardó el va rebre el cap de Protecció Civil en representació de totes les AVPC que realitzen serveis de prevenció durant el Carnaval de Torelló. 

Publicat 18/03/2019, Cardona - Societat
proteccio-civil-de-torello-rep-un-reconeixement-pels-seus-merits-i-trajectoria-professional

El cap de Protecció Civil de Torelló rebent el guardó. (Foto: Protecció Civil Torelló).

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torelló ha estat guardonada pels seus serveis prestats durant l’any 2018. Concretament pels seus mèrits i la trajectòria professional. Així se li va reconèixer dissabte durant la 7a celebració del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya que va acollir la ciutat de Cardona. El guardó el va rebre el cap de Protecció Civil en representació de totes les AVPC que realitzen serveis de prevenció en diferents activitats preventives durant el Carnaval de Torelló. 


El conseller d’Interior, Miquel Buch, va presidir la jornada que va començar amb els parlaments de benvinguda de l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i de la directora general de Protecció Civil, Isabel  Ferrer. Tot seguit es va fer una ponència a càrrec de la Gerent de la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella d’AMPANS, Laura Vilagrà. Buch va destacar que “el que volem és tenir un espai, una gestió de les emergències en què tots i cadascun dels catalanes i catalanes, visquin on visquin, tinguin els mateixos serveis preventius, durant i després de l’emergència”. Per la seva part la directora general de Protecció Civil,  es va dirigir als assistents i els va agrair la seva feina: “el nucli medul·lar de la vostra tasca és l’ajuda desinteressada, el servei públic sense esperar res a canvi per fer una societat millor”.

A l’acte hi van assistir al voltant de 200 persones, la majoria representants de les diferents associacions de voluntariat de Protecció Civil de Catalunya.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació