Protecció Civil dóna suport al CAP en tasques d'informació i orientació

El servei el cobreixen vuit voluntaris de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 4 a les 7 de la tarda.

Publicat 04/11/2020, Torelló - Societat

Els voluntaris de Protecció Civil de Torelló donen aquest dies suport al CAP de Torelló en tasques d’informació i orientació a les persones usuàries. El president de l’entitat, Ramon Martínez, explica que “a causa de la situació actual de pandèmia i de les necessitats de personal i a la manca del mateix en els diferents centres assistencials sanitaris, se’ns va demanar si podíem ajudar a informar i orientar els usuaris per recuperar personal administratiu que fins ara feia aquesta tasca”. Així aquests “poden fer les gestions i trucades que es necessiten i augmentar l’atenció als usuaris”.

Els voluntaris de Protecció Civil col·laboren amb els professionals del CAP des de dilluns passat i la previsió és que ho facin en les properes “dues o tres setmanes. Martínez diu que d’aquesta manera “es dóna servei a la ciutadania de Torelló”.  El servei el cobreixen vuit voluntaris de les 9 del matí  a la 1 del migdia i de les 4 a les 7 tarda. El president de l’entitat explica que la feina que realitzen es concreta en "col·locar-se davant la porta i procurar que ningú entri amb mascareta de roba, i sinó els en facilitem una de quirúrgica”. També es demana als usuaris "que es rentin les mans amb gel hidroalcohòlic i se’ls pren la temperatura". A més, "se’ls orienta si tenen una visita a on és el consultori o si han d’anar al mostrador els fem esperar perquè només hi pot haver una persona”. Alhora “si algú ve amb febre ho notifiquem i els orientem cap a on han d’anar per fer el PCR”. Aquests dies també hi ha molts usuaris que es van a posar la vacuna de la grip. En definitiva, la seva tasca també consisteix en evitar concentracions de persones tant a dins com a fora de l’ambulatori.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació