Quatre activitats a la biblioteca de l'escola Vall del Vall del Ges organitzades per l'Ampa

La primera és un taller de ‘Receptes (no màgiques) per explicar contes als infants. Un polsim de safrà’ aquest divendres. 

Publicat 05/02/2019, Torelló - Societat
quatre-activitats-a-la-biblioteca-de-l-escola-vall-del-vall-del-ges-organitzades-per-l-ampa

Cartell de les propostes.

L’Ampa de l’Escola Vall del Ges de Torelló ha organitzat quatre activitats a la biblioteca del centre. La primera és un taller de ‘Receptes (no màgiques) per explicar contes als infants. Un polsim de safrà’ que anirà a càrrec de l’actriu i professora de l’institut del teatre de Vic Marian Tor i que es farà divendres. Aquest dimecres hi haurà la proposta ‘Teixint històries’ amb Marta Culí i en una activitat adreçada als alumnes de 5è i 6è. Pel que fa el dia 20 serà el torn d’un club de lectura en anglès i finalment, el 27 de febrer es farà un taller de carnaval per a tots els alumnes de l’escola. Totes les activitats es portaran a terme de les 5 a 2/4 de 7 de la tarda i cal confirmar plaça al correu de l’Ampa per assistir al taller de receptes de contes i pel club de lectura. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació