Raül Rota i Garazi Abasolo, guanyadors de la Trail 3 Batlles

La cursa va comptar amb la participació de 150 atletes. 

Publicat 23/09/2019, Sant Vicenç - Esports

Raül Rota, en categoria masculina, va ser el guanyador de la quarta edició del Trail 3 Batlles que es va celebrar dissabte a Sant Vicenç. Va fer el recorregut amb un temps d’1 hora i 18 minuts millorant els registres aconseguits pel guanyador de l’última edició. També ho va fer Garazi Abasolo, en fèmines, amb 1 hora i 42 minuts. En homes, Andreu Contijoch va ser segon i Jordi Romero tercer. I en la categoria femenina, Helena Mercader va ocupar el segon lloc al podi i Anna Capdevila el tercer. 
La participació va ser més baixa que els altres anys i va comptar amb un total de 150 atletes. Des de l’organització expliquen “que això es deu a què actualment s’organitzen moltes curses de muntanya” o pel fet de coincidir amb “el Mercat de Música Viva de Vic”. Tot i això, tenen previst “seguir programant la cursa”. 

Enguany tots els participants van competir en la distància de setze quilòmetres i 930 metres de desnivell positiu. I és que l’organització va cancel·lar la setmana passada la cursa Extreme, de 33 quilòmetres i 2400 metres des desnivell positiu, per manca d’inscrits. Els corredors es van repartir entre les categories sènior, de 16 a 39 anys, i la màster, pels majors de 40 anys. Hi va haver premis pels primers tres primers classificats masculí i femení. 

El Trail 3 Batlles transcorre per dins la població de Sant Vicenç, Borgonyà i per camins i corriols de muntanya del terme municipal de Sant Vicenç, Orís i de Sant Pere. Un any més, hi haurà la cursa els Batllitus, pensada pels més petits. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació