Reasfalten un tram del carrer Montesquiu de Torelló

Les obres es portaran a terme de dimarts a divendres vinent. 

Publicat 21/06/2019, Torelló - Obres

A partir del dimarts i fins al divendres que ve es procedirà a executar les obres de reasfaltat del tram del carrer Montesquiu entre la carretera de Conanglell i el carrer Canigó. L'actuació també inclou la retirada dels reductors de velocitat i el repintat de la senyalització horitzontal de tota la zona afectada. Aquestes obres de reasfaltat obligaran també a canviar de lloc els contenidors de brossa que hi ha a la zona reasfaltada. Es tracta d'una àrea d’aportació que hi ha entre els carrers de Puigdecanet i Núria. Provisionalment, s'ubicaran al carrer Núria, davant del número 36, just després del pas de vianants. 

Aprofitant l'actuació al carrer Montesquiu, durant aquests mateixos dies es col·locarà asfalt de color en el tram de vorera de la baixada del carrer Bonavista, des del carrer Tarragona fins a la carretera de Conanglell. Aquest reasfaltat parcial servirà per delimitar la vorera per a vianants i separar-la de l'espai per a vehicles.Durant els dies que es fan aquestes actuacions de reasfaltat, no es podrà circular pels carrers afectats per les obres.

L’empresa adjudicatària, que és Construccions Deumal SA, ha col·locat també la senyalització d’avís de prohibició d’estacionament a tota la zona afectada per les obres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació