Recomanacions a la ciutadania en l'ús dels contenidors

Les fa l'empresa Recollida de Residus Osona que és qui fa la recollida dels residus a Torelló. 

Publicat 26/03/2020, Torelló - Societat
recomanacions-a-la-ciutadania-en-l-us-dels-contenidors

L'empresa Recollida de Residus d'Osona, que s'encarrega de la recollida dels residus a Torelló, fa arribar tot un seguit de recomanacions a l'hora de seleccionar els residus i dipositar-los als contenidors, durant aquests dies d'estat d'alarma per la pandèmia del coronavirus. Com a norma general, cal que es faci la selecció de residus habitual: orgànica, multiproducte, vidre i rebuig.

A l'hora de transportar la brossa, cal fer-ho amb guants o un mocador de paper i per dipositar-la al contenidor, és preferible obrir-los mitjançant el pedal de peu, si en disposen. Si no hi ha pedal, obriu i tanqueu la tapa utilitzant guants o un mocador de paper. Immediatament després, cal que us renteu les mans amb sabó.

També és important recordar que els residus d’higiene i sanitaris (mocadors, bolquers, guants, etc), han d’anar dins de bosses resistents ben lligades (preferiblement dues) i cal dipositar-los dins del contenidor de rebuig. Està prohibit llençar-los als contenidors de recollida selectiva.

Els guants de làtex o nitril utilitzats per fer la compra o altres usos no són envasos i per tant NO han de dipositar-se en el contenidor d’envasos/cartró (contenidor blau-groc), per tant van al contenidor de rebuig.

També cal recordar a la ciutadania que no s'han de deixar bosses fora dels contenidors i que durant aquests dies de restriccions de mobilitat les deixalleries mòbils i fixes no presten servei. Per tant, es demana que guardeu a casa els residus especials (piles, oli, electrònica…) i no els llenceu als contenidors.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació