Renfe reforça la circulació de trens per Carnaval

Un sortirà de Torelló a les 6.27 i l'altre a les 7.00 del matí. 

Publicat 01/03/2019, Torelló - Carnaval de Terra Endins

Renfe torna a reforçar un any més la comarca d’Osona amb 2.100 places durant aquesta cap de setmana amb l’objectiu de facilitar el desplaçament de tothom que vulgui gaudir del Carnaval Terra Endins de Torelló. A més, Rodalies de Catalunya ha programat la circulació de dos trens especials des de Torrelló, amb sortida de Torelló a les 6.27 i a les 7.00 hores i realitzant parada a Manlleu i Vic des d’on continuarà amb destinació L’Hospitalet de Llobregat realitzant el seu recorregut habitual.

Durant aquests dies i per tal de coordinar i planificar aquest operatiu especial de Carnaval, en coordinació amb Mossos d’Esquadra i Policia Local i la col·laboració de les Conselleries de Seguretat Ciutadana dels diferents municipis, s’ha dissenyat un operatiu especial de seguretat que estarà operatiu durant els dies de major moviment de viatgers i fins el dimecres 6 de març al migdia. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació