Retiren el llaç groc i l’estelada de la Casa de la Vila de Torelló

Es va treure dilluns al migdia després de rebre el requeriment per part de la Junta Electoral. 

Publicat 28/03/2019, Torelló - Política
retiren-el-llac-groc-la-pancarta-i-l-estelada-de-la-casa-de-la-vila-de-torello

Façana de la Casa de la Vila, després que es retirés el llaç groc i la façana.

En l’apartat de precs i preguntes del ple, la CUP Torelló- Som Poble va fer un prec sobre la pancarta amb el llaç groc i l’estelada de l’antiga Casa de la Vila, que es va retirar dilluns, un edifici on des de fa més d’un any hi oneja la bandera espanyola. El regidor Francesc Manrique va recordar que “des del nostre grup vam fer una proposta “per evitar aquestes situacions” que seria “descatalogar l’edifici de la Casa de la Vila com Ajuntament, ja que actualment no exerceix aquestes funcions”. El cupaire va recriminar a l’equip de govern “que mai se’ns ha dit que no, però tampoc que sí”.

Per la seva banda, l’alcalde, Santi Vivet, va explicar que “el llaç groc i l’estelada es va treure el mateix dilluns al migdia, després de rebre el requeriment per part de la Junta Electoral”. Respecte la bandera espanyola va dir que “ha d’onejar” i, per tant, “l’hem de tenir en algun lloc, sinó és a l’antiga Casa de la Vila a Can Parrella on fem els plens”. Tot i això, Vivet, va admetre que “no em fa cap il·lusió”. 

Francesc Manrique va aconsellar que “si es col·loca en algun lloc del carrer Ges d’Avall no es veurà tant” i va emplaçar l’alcalde “a parlar-ne”. Vivet també va aprofitar per demanar “que algú posi el llaç groc i l’estelada a la mateixa plaça” i va manifestar que “és una injustícia la situació que viuen els presos polítics i exiliats”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació