Revisió ITV de vehicles agrícoles i ciclomotors a Torelló

Els usuaris han de reservar hora prèvia per poder fer la revisió. 

Publicat 17/07/2019, Torelló - Societat

Una Unitat Mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles efectuarà aquest dijous i divendres les revisions ITV als vehicles agrícoles (tractors i remolcs) i ciclomotors. Les revisions es faran davant de la Cooperativa Agrícola, dijous de les 9 del matí a les 2 del migdia i divendres, de 9 del matí a 12 del migdia. Per tal de poder fer la revisió, els usuaris d’aquest tipus de vehicles han de reservar hora prèviament per tal de complir amb la màxima comoditat aquesta obligació legal. 

Segons la normativa vigent (article 6è del Reial Decret 2042/94, de 14 d’octubre, BOE núm. 275), la revisió ITV és obligatòria per als vehicles agrícoles (tractors i remolcs). La inspecció tècnica periòdica es fa d’acord a la següent freqüència: fins a 8 anys, exempt; de 8 a 16 anys, biennal; i més de 16 anys, anual. L’Ordre de la Generalitat IUE/563/2008 de 29 de desembre de 2008, estableix l’obligatorietat de la Inspecció Tècnica periòdica per als ciclomotors de dues rodes (fins a 3 anys exempt i si tenen més de tres anys, cada dos anys).

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació