Rhum i Cia presenta ‘Gran Reserva’ al Teatre Cirvianum

Es tracta del nou espectacle de la companyia de pallassos que estrena a Torelló

Publicat 16/01/2020, TORELLÓ - Cultura
rhum-i-cia-presenta-gran-reserva-al-teatre-cirvianum

Dos dels intèrprets de l'espectacle (Foto: Teatre Cirvianum)

La companyia de pallassos Rhum & Cia estrena diumenge ‘Gran Reserva’ al Teatre Cirvianum de Torelló. És el nou espectacle de la companyia embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multiinstrumentistes, tot amanit amb grans dosis de tendresa i emoció i adreçat a tots els públics. La direcció va a càrrec de Pep Pascual mentre que els intèrprets són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini i Piero Steiner. Durant la presentació del Teatre Cirvianum, el cap de Cultura de l’Ajuntament de Torelló, Pep Tines, va destacar que “són els millors entre els millors”.

Durant l’espectacle el públic podrà gaudir de moments de textura més àcida amb els números de creació pròpia marca de la casa i altres de textura més sedosa, fins i tot amb llàgrima de caiguda lenta, tenyits d’un entorn poètic i màgic. Una degustació ideal per colpejar la nostra consciència més íntima i fer-nos perdre la noció de qui som. Un beuratge que ressuscita, a través de les emocions més absurdes, la nostra part més impulsiva, adormint el costat més racional que ens dirigeix en el nostre dia a dia. L’espectacle començarà a les 6 de la tarda i té una durada d’una hora i mitja.

‘Gran Reserva’ és una proposta de Teatres i teatrets d’Osona RIEM JUNTS.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació