Romeria Rociera marcada pel bon temps

Els actes van començar dissabte a la tarda a la zona esportiva amb el pregó a càrrec de Francisco Granados

Publicat 03/06/2019, Torelló - Festes i Fires
romeria-rociera-marcada-pel-bon-temps

Els assistents a la festa durant el seguici. (Foto: Camelo Requena).

A diferència de les últimes edicions el bon temps ha acompanyat la Romeria Rociera organitzada per l’Associació Cultural Andalusa de Torelló. Els actes van arrencar dissabte a la tarda a la zona esportiva amb el pregó a càrrec de Francisco Granados, els cants a la Blanca Paloma interpretats pel cor de l’ACAT i amb l’acompanyament a la guitarra de David Caro. A continuació es van portar a terme les actuacions dels grups Associació Cultural Andalusa de Tona, la Casa Cultural Andalusia de la Garrotxa, l’Agrupació Andalusa del Ripollès, A.C.A. Penya Flamenca de Manlleu, l’Associació Cultural ‘Mi Tierra y el Sur’, els grups de ball Silvia, l’acadèmia Alegrias del Sur i l’ACAT. 

Pel que fa el diumenge al matí es va fer l’esmorzar, el Camino Rociero amb la Blanca Paloma fins a l’església de Montserrat on es va fer la missa. La festa va finalitzar amb l’actuació del grup de cant Aroma Flamenco i es va acompanyar la Verge del Rocio a l’església de Sant Feliu. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació