S'ajornen fins l'any vinent els actes de la celebració del 125è aniversari de Borgonyà

La comissió organitzadora ho ha decidit davant la crisi sanitària de la Covid-19. 

Publicat 12/05/2020, Borgonà - Cultura
s-ajornen-fins-l-any-vinent-els-actes-de-la-celebracio-del-125e-aniversari-de-borgonya

Borgonyà posposa per a l’any vinent els actes de la celebració del 125è Aniversari. La comissió organitzadora del 125è aniversari de la colònia davant la dificultat de no poder dur els actes a terme tal i com s’havien previst a causa de la crisi sanitària causada per la Covid-19, ha pres la decisió de celebrar-ho l’any 2021 amb el mateix format. Des de la comissió afegeixen que “aquesta ha estat la millor opció malgrat que ha estat una decisió difícil i dolorosa ja que s’havien esmerçat molts esforços en l’elaboració de tots els actes programats”.

El proper mes de novembre es publicarà ‘Borgonyà Desapareguda’ de Jordi Grané i si es pot, fer algun petit acte de presentació de l’obra. La comissió considera que “tota la feina que s’ha fet fins ara queda guardada al calaix perquè són temps excepcionals”, però que “aquesta situació passarà i l’any 2021 esperem gaudir d’aquest aniversari amb més il·lusió que mai”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació