La CUP demana impulsar una línia diària de bus interurbà entre Osona i la UAB

La sessió també va donar llum verda a una moció presentada pel grup de JxCat sobre el manteniment dels espais públics

Publicat 27/02/2020, Torelló - Política

Els grups municipals de l’Ajuntament de Torelló van aprovar en el ple la moció presentada per la CUP per impulsar una línia diària de bus interurbà entre Osona i la Universitat Autònoma de Barcelona. El text aprovat insta l’Ajuntament, amb el Consell Comarcal, a participar en el procés per establir la nova línia de bus i treballi perquè els horaris de les expedicions previstes entre Vic i la UAB es coordinin amb els horaris dels busos de Torelló. El regidor de la CUP Jordi Casanova va explicar que “defensem el transport públic ja que és una de les eines més potents del país per tenir una societat sostenible, saludable i justa”.

La sessió plenària també va donar llum verda a la moció presentada pel grup de JxCat sobre el manteniment dels espais públics. Demana que s’inclogui la publicació trimestral del nombre de multes interposades i la seva quantia; una campanya de sensibilització escolar per potenciar actituds positives sobre el manteniment de carrers, vies, parcs i jardins i posar en marxa una campanya amb els responsables dels animals per conscienciar-los dels bons hàbits i reforç de la vigilància policial per detectar les conductes incíviques o apostar pel grafitti habilitant espais públics.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació