S’ha redissenyat el mapa de col·legis electorals a la Vall del Ges

A Torelló, els col·legis electorals seran l’Institut-escola Marta Mata, l’IES Cirvianum, el pavelló municipal i la sala polivalent.

Publicat 09/02/2021, Torelló - Societat

A causa de l’actual situació de pandèmia, s’ha redissenyat el mapa de col·legis electorals a la Vall del Ges de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran diumenge. D’aquesta manera, a Torelló els col·legis electorals seran l’Institut-escola Marta Mata, l’IES Cirvianum, el pavelló municipal i la sala polivalent. El districte I correspon a la població que votava al gimnàs de l’escola Fortià Solà i que diumenge ho farà a la sala polivalent. El districte II és la població que votava al menjador de l’escola Fortià Solà i que diumenge votarà al pavelló. Finalment, el districte III correspon a la població que votava a l’escola Vall del Ges. Les persones assignades a les seccions 1 i 2 votaran a l’institut-escola Marta Mata; i les de la secció 3, votaran a l’IES Cirvianum. A Sant Vicenç, les noves ubicacions dels col·legis electorals pels comicis del 14F són el pavelló municipal de Sant Vicenç i el Teatre Casino de Borgonyà. A Sant Pere el pavelló municipal i a Orís l’edifici de l’Ajuntament.

Per altra banda, els membres de les meses podran fer-se un test d'antígens previ a la jornada electoral. En el cas de Torelló, els tests es faran dijous i divendres al Centre d’Assistència Primària. Si algú és fora tota la setmana per raó de feina, estudis o altres, es pot deixar programat el test per fer-lo dissabte. Per tal de concertar el test d’antígens, cal demanar cita prèvia trucant a l'ambulatori i a l’hora d’anar al CAP, cal portar la notificació del nomenament.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació