S'obre al trànsit el tram del carrer Progrés tallat per obres

Des de la Diputació assenyalen que “les obres segueixen els terminis marcats i la previsió és que s'acabin a finals del mes d'agost”. 

Publicat 01/07/2019, Torelló - Obres

Aquesta setmana s’obrirà al trànsit el tram del carrer Progrés tallat per obres. Des de l’Ajuntament expliquen que “les obres de millora del traçat de la carretera BV-5224 entre el carrer Progrés i la variant de Torelló avancen segons el ritme previst”. En aquest sentit des de la Diputació de Barcelona informen que a principis d'aquesta setmana l'empresa encarregada de les obres “té previst finalitzar l'asfaltat de la rotonda i, per tant, obrir al trànsit el tram del carrer Progrés tallat”. Des de la Diputació afegeixen que “les obres segueixen els terminis marcats i la previsió és que s'acabin a finals del mes d'agost”. 

Les obres de millora del traçat de la BV-5224 entre el PK 7,090 i el 7,970 tenen com a objectiu incrementar les condicions de seguretat tant per als vehicles com per als vianants, així com augmentar la fluïdesa del trànsit i la visibilitat. Les obres també permetran millorar la seguretat en el nus del carrer Progrés així com del nus de la BV-5224 i la BV-5228 d’accés a Sant Vicenç a més de crear un itinerari per a vianants i bicicletes.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació