S'omplen més de tres contenidors de deixalles durant la neteja de la llera del Ter a Borgonyà

La major part de les deixalles que es van recollir eren plàstics que havien arrossegat les riuades de la tardor.

Publicat 30/04/2019, Sant Vicenç - Medi Ambient
s-omplen-mes-de-tres-contenidors-de-deixalles-durant-la-neteja-de-la-llera-del-ter-a-borgonya

Els voluntaris durant la jornada de neteja. (Foto: GDT).

Una quarantena de voluntaris van participar dissabte a la recollida de brossa acumulada a la llera del Ter al seu pas per Borgonyà, una iniciativa organitza pel Grup de Defensa del Ter (GDT) i l’Associació de Veïns de Borgonyà. Els impulsors expliquen que “bona part de les deixalles eren plàstics que havien arrossegat les riuades de la tardor” i el que més feina els va portar va ser “retirar els plàstics negres que s’utilitzen als horts.” En total es van omplir més de tres contenidors d’obres de deixalles de tot tipus en els poc més de 500 metres on es va actuar. Entre els objectes més curiosos es van trobar “rodes de cotxe o sabates”.

La recollida va comptar amb la col·laboració de la unitat de ràngers i noies guia de l’Agrupament escolta de Torelló i un grup de joves del CRAE de Santa Eugènia de Berga. Des del GDT segueixen denunciant “que aquesta actuació l’hauria de realitzar l’administració pública enlloc de dedicar milers i milers d’euros a tallar arbres”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació