Sant Pere aprova el cartipàs municipal

Pel que fa la designació dels tinents d’alcalde, Griselda Castells serà la primera i Xevi Bardolet el segon.

Publicat 09/07/2019, Sant Pere - Política
sant-pere-aprova-el-cartipas-municipal

El ple d'aquest dilluns a Sant Pere. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

L’Ajuntament de Sant Pere va fer aquest dilluns la primera sessió plenària de la legislatura per aprovar el cartipàs municipal i les retribucions que percebran els càrrecs electes. Pel que fa les regidories Jordi Fàbrega assumeix Hisenda, Personal i Obres i Serveis; Griselda Castells, Noves Tecnologies, Igualtat de Gènere, Règim Intern, Turisme, Transparència i Esports; Xevi Bardolet, Govern, Residus, Brigada Municipal i Comunicació; Alba Comas, Joventut i Educació; Neus Páez, Cultura i Entitats; Dolors Casellas, Festes, Indústria i Ocupació; Quim Fité, Serveis Socials, Gestió de l’Aigua, Salut i Cooperació; Pep Vilar, Participació Ciutadana i Pagesia; Ermen Llobet, Transició Energètica; Genís Garcia, Medi Ambient i Obres i Serveis; i Dolors Rustarazo, Gent Gran, Comerç i la gestió del Centre de Dia i Residència. 

Durant el ple també es va informar de la designació dels tinents d’alcalde. Griselda Castells serà la primera i Xevi Bardolet el segon. Castells tindrà una dedicació completa i percebrà 38.000 euros bruts anuals i Bardolet una dedicació del 55% de la jornada i 21.000 euros bruts anuals. Pel que fa l’alcalde, Jordi Fàbrega, que també serà diputat per segona legislatura consecutiva, està pendent de si ERC passa a l’oposició de la Diputació de Barcelona o pel contrari entra a govern amb JxCat.  

La resta de regidors tindran una dedicació parcial i percebran 275 euros per assistència als plens i 125 euros per a les comissions informatives. Els plens ordinaris se celebraran cada tres mesos i els extraordinaris cada mes. L’objectiu és que la ciutadania “hi assisteixi” i fins i tot “es puguin retransmetre”, diu l’alcalde, Jordi Fàbrega.

Per últim, i fora de l’ordre del dia, el consistori santperenc es va sumar a l’adhesió institucional a la denúncia per la violació d’una menor de Manresa i es va afegir al suport a la víctima dins dels actes convocats aquest dilluns arreu del país.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació