Sant Pere engega un procés participatiu amb una partida de 36.000 euros

Podran votar totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys i podran escollir entre un total de deu propostes. 

Publicat 11/01/2019, Sant Pere - Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Sant Pere posa en marxa un procés participatiu perquè els ciutadans decideixin a què cal destinar una partida pressupostària de 36.000 euros, 6000 per activitats o serveis i els 30.000 restants per a inversió. La primera tinent d’alcalde, Griselda Castells, explica que “es repartirà a les cases un díptic informatiu amb les deu propostes i se’n podran escollir dues”. Podran votar totes les persones “empadronades al municipi majors de 16 anys” i les accions presentades “recullen les demandes extretes de col•lectius, entitats o gent del poble”.

Dins l’apartat de les activitats o serveis es podrà votar un concert amb un grup de renom per la festa major, augmentar les hores del servei de vigilància nocturna, organitzar un concurs de narrativa breu, crear la figura d’un dinamitzador infantil i augmentar les hores de la cuidadora de la gent gran. I en l’àmbit de les inversions, es proposa crear rutes a peu en bicicleta, realitzar millores al pavelló, crear un espai d’aparcament al centre del poble, habilitar un espai dedicat als joves amb monitor i remodelar el pati de l’escola Josep Maria Xandri. 


Les butlletes s’hauran de dipositar a la bústia que hi haurà instal·lada a les oficines de l’Ajuntament o bé en una parada que es col·locarà el proper 27 de gener durant la Fira de Sant Sebastià. Des del web municipal també es podrà descarregar la butlleta. Els santperencs i santperenques podran votar fins l’11 de febrer mentre que en el ple del mes de març es donarà a conèixer la proposta guanyadora, després d’haver fet el recompte de vots. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació