Sant Pere millorarà el polígon industrial antic gràcies a una subvenció de la Diputació

Ho va explicar l'alcalde durant el ple que va ser eminentment de tràmit. 

Publicat 02/04/2019, Sant Pere - Política
sant-pere-millorara-el-poligon-industrial-antic-gracies-a-una-subvencio-de-la-diputacio

El ple de l'Ajuntament. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

Sant Pere rebrà un ajut de 425.755 euros de la Diputació de Barcelona per a la millora del polígon industrial antic. L’alcalde, Jordi Fàbrega, va explicar durant el ple de dilluns que “és la segona vegada que ens presentàvem a la convocatòria, després que en la primera no guanyéssim”. Això permetrà canviar l’enllumenat del polígon que estava en mal estat, millorar el clavegueram, millorar el ferm, implementar les energies renovables, la instal•lació de fibra òptica o la construcció de voreres. “Ara es començarà a redactar el projecte executiu i després es licitaran les obres que han d’iniciar-se el 2020”

Per altra banda, Fàbrega va informar durant la sessió plenària que l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura “ha concedit 27 ajudes durant el període 2016-2019”. D’aquestes, se n’han adjudicat 15 a diverses empreses de Sant Pere “que van des del metall, el turisme, el món rural o la restauració”. L’import total de la subvenció és de 591.437 euros.

Els punts de l’odre del dia van ser bàsicament de tràmit. Es va donar llum verda a l’acord d’aprovació provisional del Pla Especial del Càmping, un projecte que “s’arrossega des del 2012 i que consta de 17 parcel·les”. També es va aprovar inicialment la modificació del POUM de la zona de sòl no urbanitzable “que conté qüestions contradictòries”, va apuntar Fàbrega. A més, es va aprovar una moció de suport a la Societat Ocellaire i Pinsans Bellmunt i a la seva activitat, una entitat que “contribueix a la cultura popular i tradicional, que defensa el medi ambient i la diversitat”, va dir l’alcalde santperenc. Per últim, es va aprovar l’execució subsidiària de l’enderroc de l’immoble del carrer Balmes número 1 “que està en mans dels bancs dolents i que la necessitem per espai al costat del Mas”, va concloure. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació