Sant Pere sancionarà els vehicles mal aparcats i als infractors

El ple va aprovar dilluns la modificació de l'ordenança de civisme. 

Publicat 19/06/2020, Sant Pere - Política

L’Ajuntament de Sant Pere va aprovar en el ple de dilluns la modificació de l’ordenança de civisme que a partir d’ara sancionarà els vehicles mal aparcats i als infractors amb l’objectiu de “posar ordre a l’incivisme”, diu l’alcalde, Jordi Fàbrega. Després del pertinent període d’exposició pública i de l’aprovació definitiva, ja es començarà a aplicar. L’ordenança consta de “vint punts” amb els que es vol reforçar el control de circulació i estacionament de vehicles. Tot i que Fàbrega explica que “ens pensàvem que els vigilants no tenien capacitat sancionada”, s’han fixat amb altres municipis que “tampoc tenen policia i han fet una ordenança com aquesta”. D’aquesta manera els vigilants “podran expedir una sanció que acabarà resolent alcaldia”. També, “en els casos greus d’infracció o de reincidència” es retiraran els vehicles amb una grua i l’infractor “haurà de pagar el cost de la grua”.

La sessió plenària també va donar llum verda inicial a l’ordenança general de subvencions que regularà les ajudes que es donen a les entitats. Durant el ple també es va explicar que s’ha tornat a activar el concurs per adjudicar la redacció del projecte constructiu de l’institut-escola que es posarà en marxa el curs vinent. L’estat d’alarma ha fet “que tot s’endarreixi més”, assenyala l’alcalde santperenc, i, per tant “serà difícil que les obres comencin a finals d’any tal i com estava previst. El ple de Sant Pere també va aprovar la proposta de llei per la creació d’una nova Agència de Natura de Catalunya.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació