Sant Pere se suma a la Marató de TV3 i portarà la pau de la llum

Les dues activitats es realitzaran diumenge vinent. 

Publicat 12/12/2019, Sant Pere - Solidaritat
sant-pere-se-suma-a-la-marato-de-tv3-i-portara-la-pau-de-la-llum

Cartell de l'activitat.

Sant Pere col·laborarà diumenge, un any més, amb la Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. La plaça Monmany acollirà durant tot el matí parades i activitats solidàries i per a l’ocasió hi hauran els gegants, batucada, tallers o sortejos.

Per altra banda, també diumenge a les 6 de la tarda, Sant Pere portarà la Pau de Betlem vinguda des de França per repartir-la des del municipi cap a la resta de pobles de Catalunya. L'Agrupament Escolta Mestral serà qui anirà a França i la farà arribar a la zona d’El Mas on tothom qui vulgui la podrà esperar amb fanalets. Després dels parlaments i l'actuació musical dels participants al taller de cant, es repartirà entre la gent per tal que es pugui escampar per tots els pobles i ciutats. 
 
La Llum de la Pau de Betlem és un projecte internacional escolta i guia que té lloc cada any quan s'acosta Nadal. Es tracta d'una flama que els Escoltes i Guies d’Àustria encenen a Betlem, i des d'allà el van escampant arreu del món, simbolitzant la pau que s’espera que arribi a tots els racons del nostre planeta.  Enguany volen aprofitar per denunciar les desigualtats de gènere, és a dir, tot allò que no permet l’apoderament de totes les persones, sigui quin sigui el seu gènere. També volen posar l’accent en la gran tasca que fan i han fet aquestes persones, sovint invisibilitzades, en la lluita per la pau.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació