Sant Vicenç col·locarà càmeres de seguretat a les entrades del municipi

S'han iniciat els tràmits per signar un conveni amb el Departament d’Interior de la Generalitat. 

Publicat 29/03/2019, Sant Vicenç - Política
sant-vicenc-col-locara-cameres-de-seguretat-a-les-entrades-del-municipi

L'actual equip de govern després de celebrar l'últim ple de la legislatura. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

L’Ajuntament de Sant Vicenç instal·larà càmeres de videovigilància a les entrades del municipi. L’alcalde, Èric Sibina, va explicar en el ple de dimecres que han iniciat “els tràmits per signar un conveni amb el Departament d’Interior de la Generalitat” adreçat a les poblacions que no tenen policia local. Sibina diu que l’objectiu “és poder controlar els robatoris i tenir un control de qui entra i surt de Sant Vicenç”. A més, afegeix que “creiem que és important poder-les col·locar, ja que no disposem de policia local i perquè ens pugui ajudar a què no es produeixin fets delictius a casa nostra”. D’aquesta manera l’Ajuntament adquirirà les càmeres i l’emmatzematge de les imatges que custodien els Mossos d’Esquadra. 

Per altra banda, el ple va aprovar una modificació de crèdit “per tirar endavant la segona fase del canvi d’enllumenat públic per leds”. S’incorporen 105.000 euros que permetran que “els tres nuclis de Sant Vicenç disposin de tecnologia led aquest 2019”. També es va informar del tancament econòmic de l’exercici del 2018 amb un endeutament del 10’07% i un romanent de tresoreria de gairebé 1 milió d’euros”. 

Aquesta va ser l’última sessió plenària de la legislatura i l’alcalde va tenir paraules d’agraïment tant per l’equip tècnic de l’Ajuntament, per l’equip de govern amb qui “ha estat un plaer servir al municipi” i als grups de l’oposició “per la cordialitat i bona entesa” que hi ha hagut durant el mandat. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació