Sant Vicenç delega el servei d'aigua al Consell Comarcal d'Osona

Es va aprovar per unanimitat en el ple extraordinari de dilluns. 

Publicat 30/04/2019, Sant Vicenç - Política

L’Ajuntament de Sant Vicenç dóna llum verda a delegar el subministrament del servei d’aigua al Consell Comarcal d’Osona. Així es va aprovar per unanimitat en el ple extraordinari celebrat aquest dilluns al vespre. L’acord es va prendre en la Comissió de Medi Ambient, integrada per tots els grups del consistori, entitats i veïns del municipi. L’alcalde, Èric Sibina, destaca que “ha estat una decisió consensuada, compartida i transversal a través d’un procés participatiu i el més important és que l’Ajuntament de Sant Vicenç recupera el servei de l’aigua en forma d’empresa pública i es guanyarà en transparència i qualitat”. 

La sessió plenària també va aprovar sol•licitar una subvenció per cobrir el sou de l’alcalde, punt en què el grup de l’oposició Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà, es va abstenir tal com ha fet en els darrers quatre anys “com a senyal de protesta”. El motiu “és perquè tot i que no estem en contra que es demani aquesta subvenció ja que així l’Ajuntament pot estalviar diners, estem en contra de la dedició exclusiva de l’alcalde”. I és que consideren “que Sant Vicenç no ho necessita i, a més, suposa un augment del sou d’alcaldia d’un 140% respecte la legislatura anterior”. 

Un altre punt de l’ordre del dia va ser el sorteig per elegir els membres de les meses electorals per les eleccions municipals i al Parlament Europeu el proper 26 de maig. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació