Sant Vicenç instal·larà càmeres de videovigilància als accessos del municipi

El ple també va aprovar les bases del procés participatiu dels pressupostos de Sant Vicenç.

Publicat 30/01/2020, Sant Vicenç - Política

L’Ajuntament de Sant Vicenç va aprovar per unanimitat en el ple de dimecres incorporar una partida de 50.000 euros per comprar i instal•lar càmeres de videovigilància als accessos del municipi. L’alcalde, Èric Sibina, explica que aquest punt “ja el portàvem al nostre programa electoral” i que “els robatoris dels darrers mesos han sigut una constant al poble i Osona i, per tant, intentarem aplicar elements dissuasoris i de control per evitar-los”.

Per altra banda, el plenari va aprovar les bases per a la concessió de subvencions adreçades a finançar despeses de persones que cursin estudis superiors i graus universitaris. Les beques estan dotades amb 125 euros per cada alumne. El grup de l’oposició d’Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà és va abstenir perquè consideren que la dotació “és petita”.

A més, es van aprovar les bases del procés participatiu dels pressupostos de Sant Vicenç. Sibina assenyala que “s’han destinat 30.000 euros als pressupostos inicials perquè la ciutadania decideixi en què vol invertir aquests diners”. Els veïns i veïnes “podran presentar les seves propostes i defensar-les i un comitè tècnic i polític filtrarà les que hi poden accedir i les que no i després la ciutadania votarà”. 

SIBINA/PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Un altre punt de l’ordre del dia va ser l’aprovació de l’ordenança reguladora de la instal•lació de plaques fotovoltaiques “que regula la seva col•locació per tal que no trobem volums disconformes”, diu l’alcalde. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació