Sant Vicenç disposa de cartografia topogràfica digital 3D

L'hi ha lliurat la Diputació de Barcelona i recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable de la població, entre altres.

Publicat 21/10/2020, Sant Vicenç - Societat

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l 'Ajuntament de Sant Vicenç la cartografia topogràfica digital 3D, a escala 1:1000, elaborada per l'Àrea de Infraestructures i Espais Naturals. S’han cartografiat 352 hectàrees del municipi. Aquesta cartografia recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable de la població, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial. L'actualització d'aquesta cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques. La cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació