Sant Vicenç obre el concurs per licitar les obres de la residència per la gent gran

Les propostes es poden presentar fins el 6 de febrer.  La nova residència d'avis es farà amb tres fases. 

Publicat 14/01/2019, Sant Vicenç - Política
sant-vicenc-obre-el-concurs-per-licitar-les-obres-de-la-residencia-per-la-gent-gran

Plànol de l'avantprojecte.

L’Ajuntament de Sant Vicenç obre el concurs per licitar les obres de la residència per la gent gran. Les empreses interessades poden presentar les propostes fins el 6 de febrer. L’alcalde, Èric Sibina, diu que “hem rebut moltes consultes”. El nou equipament s’ubicarà en un terreny de 5000 metres quadrats de propietat municipal, situat entre l’escola Lloriana i la llar infants Els Gallerets. La residència es farà amb tres fases. En la primera es construiran els fonaments i s’hi traslladarà el centre de serveis amb qui compartirà els equipaments comuns. Després es construirà la primera ala de les instal·lacions que obrirà “amb una capacitat per a disset places”. En la tercera fase es farà la segona ala “amb disset placés més”, apunta Sibina. 

El pressupost per a la redacció del projecte de la residència d’avis de Sant Vicenç és de 206.000 euros, el 10% del cost total. Les obres ascendeixen als 2’5 milions d’euros i es finançaran, segons l’alcalde, “amb recursos propis de l’Ajuntament, amb algun crèdit i subvencions que demanarem”. 

La intenció és que el projecte estigui acabat aquest 2019 i el 2020 “es pugui fer la licitació de la primera fase de l’actuació d’aquest complex assistencial”. Tot i això, Èric Sibina afirma que “no ens volem posar terminis, ja que estem parlant d’una quantitat de diners important  i d’un pressupost en què caldrà fer equilibris”. Per tant, la previsió és que durant la propera legislatura les obres estiguin enllestides”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació