Sant Vicenç, Sant Pere i Orís celebren l'11-S

La pluja va fer canviar les ubicacions dels actes. 

Publicat 12/09/2019, Vall del Ges - DIADA NACIONAL DE CATALUNYA
sant-vicenc-sant-pere-i-oris-celebren-la-diada

L'acte de Sant Vicenç es va haver de traslladar al pavelló. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

Sant Vicenç també va celebrar l’11-S, la Diada Nacional de Catalunya. Els actes van arrencar a 2/4 d’11 del matí amb les ofrenes florals dels partits polítics i entitats de la població. La presidenta de l’Agrupació Cultural de Sant Vicenç, Maria Rodríguez, va pronunciar un parlament mentre que l’exregidora i membre de l’ANC de la Vall del Ges Elisabet Oró, va llegir el manifest de l’entitat, en un acte que es va desenvolupar al pavelló. La coral Lloriana va posar punt i final a l’acte. 

Sant Pere es va avançar dimarts als actes emmarcats dins la Diada amb el concert de la cantautora Marina Prat que es va fer a l’envelat del Polvorí per la previsió de pluja i davant d’una cinquantena de persones. Prat va oferir un repertori format per cançons pròpies. Pel que fa la Llar de Jubilats i la regidora de la Gent Gran van organitzar diumenge una arrossada popular al local de l’entitat que va comptar amb una seixantena de persones. 

Per últim, Orís va fer un esmorzar popular dimecres al matí al local social enlloc de la plaça de Sant Genís a causa de la pluja. La cantada dels Sagadors va cloure l’acte. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació