Segona jornada de la donació de sang a Torelló amb la col·laboració del Marta Mata

Les donacions es podran fer aquest dimarts a la tarda al Centre Cívic del Barri de Montserrat.

Publicat 19/03/2019, Torelló - Societat
segona-jornada-de-la-donacio-de-sang-a-torello-amb-la-col-laboracio-del-marta-mata

Cartell de l'acapte de sang.

Aquest dimarts es porta a terme la segona jornada de donació de sang que organitzen conjuntament els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Escola Marta Mata i la delegació local del Banc de Sang i Teixits. Es tracta d’una proposta sota l’eslògan ‘Per nosaltres són trenta minuts, però per ells és tota una vida” i que està emmarcada dins l’assignatura de projectes que realitzen al centre. “A banda d’organitzar i donar a conèixer l’acapte de sang a l’aula han estudiat l’anatomia humana”, segons van explicar un grup d’alumnes al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona.  La Jana va dir que la campanya s’adreça “a tothom”, però sobretot, “als adolescents”, ja que és un grup d’edat que “no n’acostuma a donar, segurament per desconeixement”.

Els alumnes s’han dividit “en grups de set persones” i cadascun ha treballat “diferents aspectes de la campanya”. També han organitzat un challenge que s'està escampant per les xarxes socials (instagram, twitter i youtube).  Consisteix en anar a un lloc públic amb roba de color vermell i cridar: ‘Dóna sang. Dóna vida’. També han fet difusió de la campanya al mercat setmanal de dimecres. 

Les donacions es podran fer al llarg d’aquest dimarts de 2/4 de 5 a les 9 del vespre al Centre Cívic del Barri de Montserrat. La primera jornada es va dur a terme dissabte al CAP. Els resultats de les dues donacions es donaran a conèixer dimecres. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació