Sergi Barragan lidera la llista d’Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà

El proper 26 d'abril a les 8 del vespre es presentarà la candidatura al Casal de la Gent Gran de Sant Vicenç. 

Publicat 15/04/2019, Sant Vicenç - Política
sergi-barragan-lidera-a-llista-d-independents-per-sant-vicenc-vilaseca-i-borgonya

Sergi Barragan. (Foto: Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà).

Sergi Barragan encapçala la llista d’Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Barragan és regidor i portaveu del grup Bloc Municipal de Sant Vicenç, que està a l’oposició, i ara es presenta sota el paraigües dels Independents d’Osona. Barragan té 34 anys i és mecànic de professió. Va entrar a l’Ajuntament fa quatre anys i ara agafa el relleu d’Elisabet Oró que fins ara liderava la llista. Barragan admet que no es va presentar “ningú més” i que el grup va decidir que ell era la persona idònia “ja que tenia experiència”, tot i que considera “que qualsevol integrant de la llista és vàlid per anar de número 1”.

La voluntat de la formació “és fer una candidatura de poble que representi la major part del teixit associatiu del municipi”. 

El grup ja ha aconseguit tots els avals necessaris per presentar-se i que ha recollit durant el mercat setmanal de diumenge a Sant Vicenç. És un dels requisits que es demanen a  totes les agrupacions d’electors independents per concórrer a les eleccions. 

El proper 26 d'abril a les 8 del vespre es presentarà la candidatura en un acte que es farà al Casal de la Gent Gran de Sant Vicenç. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació