Sessió sobre recursos lingüístics en línia a Torelló

Estava organitzada per l'Oficina de Català de Torelló i els assistents van poder conèixer les eines disponibles a la xarxa. 

Publicat 27/02/2020, Torelló - Societat

Representants dels comerços de Torelló, de l’Ajuntament, del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; alumnes dels cursos de català i aprenents del Voluntariat per la Llengua van assistir a la sessió de recursos lingüístics a internet per treballar en català que es va fer dimecres de la setmana passada a la sala d’actes de La Cooperativa. 

L'objectiu d'aquesta sessió, organitzada per l’Oficina de Català de Torelló, era que els assistents coneguessin una mostra de les eines disponibles a la xarxa per resoldre dubtes en l'ús del català, amb un especial èmfasi en l'ús de l'OPTIMOT. També es van presentar diccionaris, verificadors o aplicacions.  La classe va tenir una primera part de presentació dels recursos i una segona molt pràctica, en què cada assistent va haver de resoldre dubtes consultant internet. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació