Sol Picó presenta 'One-Hit Wonders' al Cirvianum

Amb l'obra, la ballarina i coreògrafa fa una petita revisió dels moments àlgids de la seva carrera. 

Publicat 14/02/2020, Torelló - Cultura
sol-pico-presenta-one-hit-wonders-al-cirvianum

La ballarina i coreògrafa Sol Picó. (Foto: Teatre Cirvianum).

La reconeguda ballarina i coreògrafa Sol Picó presentarà, aquest dissabte, al Teatre Cirvianum a partir de les 9 del vespre, el muntatge ‘One-Hit Wonders’. Sol Picó és una de les millors ballarines i coreògrafes actuals, avantguardista i rigorosament contemporània. La peça es planteja com una celebració de la quotidianitat d’un artista, dels llocs comuns pels quals tots els artistes transiten. En l’espectacle, Sol Picó està acompanyada per Joan Manrique, actor, faquir i maquinista. La direcció ‘One-Hit Wonders’ és de la mateixa Sol Picó i Ernesto Collado.

Amb motiu de la celebració del 20è aniversari de la companyia, Sol Picó va voler fer una petita revisió dels moments àlgids de la seva carrera, presentant un solo construït amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria. El resultat és una festa, amb fragments de les obres ‘D.V.A. (Dudoso valor artístico)’ (1999), ‘Bésame el cactus’ (2000), ‘Paella Mixta’ (2004), ‘El Llac de les Mosques’ (2009) i ‘Memòries d’una puça’ (2012).

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació