'Solitudes' de la companyia Kulunka Teatro, dissabte al Teatre Cirvianum

És un espectacle de teatre de gest amb màscares que parla de la solitud en la vellesa. 

Publicat 04/10/2019, Torelló - Cultura
solitudes-de-la-companyia-kulunka-teatro-dissabte-al-teatre-cirvianum

Cartell de l'obra.

La companyia basca Kulunka Teatro presenta dissabte a les 9 de la nit al Teatre Cirvianum ‘Solitudes’, una obra que reflexiona sobre la solitud de la vellesa i que s’ha programat coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran que es va celebrar dimarts. 

Es tracta d'un espectacle de teatre de gest amb màscares que parla de la solitud en la vellesa, de la necessitat d'acompanyament i el paper de la família o altres persones properes. ‘Solitudes’ va guanyar dos Premis MAX l'any passat, concretament els de millor espectacle de teatre i millor composició musical.  Amb direcció d'Iñaki Rikarte i interpretació de Garbiñe Insausti, José Dault i Edu Cárcamo, és un viatge per universos quotidians que, combinant de forma magistral la gravetat amb el somriure commou, sorprèn i emociona.

Un ancià, la principal il·lusió a la vida del qual era jugar a cartes amb la seva dona, enviuda sobtadament. La seva família, fill i neta, se'n fa càrrec. Tot i esforçar-se tant com poden, l’atenen però no l’acompanyen. L’avi no aconsegueix fer-los entendre que l’únic que necessita és companyia, encara que sigui jugant a cartes tal com ho solia fer. Se sent tan desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar algú amb qui jugar, i troba com a única companya una prostituta primerenca. Quan el fill descobreix la prostituta a casa, desencadena una sèrie d’esdeveniments crucials en la vida d’aquests tres personatges.         

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació