Sorea té tancades les oficines i manté oberts altres canals d'atenció

També s'atendrà a les oficines les gestions que prèviament hagin obtingut cita prèvia i no hagin pogut ser resoltes per altres canals. 

Publicat 17/06/2020, Torelló - Societat

Les oficines de Sorea de Torelló, de moment, continuaran tancades i, per tant, no es fa atenció presencial. Per qualsevol gestió o consulta, Sorea manté oberts diferents canals de contacte, a través d'internet, telefònicament o excepcionalment a l'oficina amb cita prèvia. A la pàgina web de Sorea es pot accedir a diferents gestions, consultes, factures o  rebuts. També es pot contactar per telèfon, de les 8 del matí a les 9 del vespre. Finalment, de manera excepcional, també s'atendrà a les oficines les gestions que prèviament hagin obtingut cita prèvia i no hagin pogut ser resoltes per altres canals. La cita prèvia es pot demanar per internet o per telèfon en el mateix horari.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació