Tall en el subministrament elèctric a Torelló

Es farà de les 11 del matí a les 2 del migdia d'aquest dijous i afectes els afores del municipi. 

Publicat 27/06/2019, Torelló - Serveis

La companyia Fecsa Endesa ha donat avís ’una interrupció en el subministrament elèctric aquest dijous de les 11 del matí a les 2 del migdia en alguns punts dels afores de Torelló, per uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. Concretament, la interrupció del subministrament elèctric afectarà el sector del Mas Puigdejoan, la minicentral de Can Tarrés i les granges del Mas Goula, a la carretera de la Coromina.

Endesa informa que el motiu d’aquesta interrupció temporal del subministrament és la realització d’uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. La companyia demana disculpes als veïns afectats per les molèsties que aquestes interrupcions programades els puguin ocasionar. No obstant, Endesa recorda que les línies es consideren en tensió i, per tant, el subministrament es pot reposar en qualsevol moment.

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació