Tallat l’accés a Manlleu per la carretera de la Miranda

L'actuació es troba emmarcada dins les obres de condicionament i de millora de la BV-5224. 

Publicat 19/06/2019, Torelló - Obres
tallat-l-acces-a-manlleu-per-la-carretera-de-la-miranda

A partir d’aquest dimecres l’accés a Manlleu per la carretera de la Miranda, BV-5224, quedarà tallat. L’actuació es fa amb uns dies de retard sobre el previst inicialment i es troba emmarcada dins les obres de condicionament i millora que porta a terme la Diputació de Barcelona. L'itinerari recomanat pels vehicles que vulguin accedir a Manlleu venint de Torelló és utilitzar la C-37 i entrar per la carretera de La Gleva. També s'habilitarà, a la mateixa carretera de la Miranda, un desviament direcció a Manlleu pels camins veïnals de Sant Jaume i Lourdes. La sortida de Manlleu, direcció Torelló, de moment romandrà oberta al pas de vehicles. És previst que les obres durin uns tres mesos.

Els treballs consisteixen en l'ampliació d'un tram d'1,7 km amb una calçada de tres metres en total i vorals a cada costat d'un metre, així com el tractament dels accessos amb seccions de transició i de nous traçats per als vials existents.La via, que connecta Manlleu i la C-37, té una mitjana diària de circulació de 7.617 vehicles, dels quals, el 9% són vehicles pesants i és considerada una de les carreteres amb alt risc de sinistralitat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació