Tercera i última setmana de treballs d'asfaltat a l'avinguda del Castell i carrer de l'Espona

Les obres acabaran dijous, un dia abans del previst inicialment. 

Publicat 14/07/2020, Torelló - Obres
tercera-i-ultima-setmana-de-treballs-d-asfaltat-a-l-avinguda-del-castell-i-carrer-de-l-espona

Les obres d’asfaltat de set carrers de Torelló, incloses en el pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat des del consistori, finalitzaran aquest dijous, un dia abans del previst inicialment. Després d'actuar als carrers Vallespir, Congost, Progrés, avinguda Pompeu Fabra i carrer del Ter, aquesta setmana es treballa a l'avinguda del Castell i carrer de l'Espona. Aquest dilluns, l'empresa encarregada de les obres va acabar l'asfaltat de l'avinguda del Castell i ja va començar a treballar al carrer de l'Espona, l'última de les set vies afectades pels treballs d'asfaltat. 


L’empresa senyalitzarà l’actuació a cada carrer, com a mínim, 72 hores abans de treballar-hi. Durant unes hores, quan s'asfalti cada carrer, no es podrà accedir en vehicle als pàrquings dels edificis. El pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat pel consistori es va aprovar al ple municipal de juliol de 2019, amb un pressupost que arribava a 1.066.573 euros.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació