Tere Ordeig formarà part del secretariat nacional de l’entitat

La presidenta de l'ANC de la Vall del Ges va obtenir 163 vots i va ser elegida dins el bloc territorial.

Publicat 15/06/2020, Torelló - Societat

La presidenta de l’ANC de la Vall del Ges, Tere Ordeig, formarà part del secretariat nacional de l’entitat, després que la junta electoral hagi fet públic els resultats provisionals de les eleccions d’aquest diumenge. Ordeig va aconseguir 163 vots, per darrera de Carla Soler i per davant d’Aleix Andreu que han estat elegits dins el bloc territorial en el qual voten els socis de les comarques a les que representen. Elisenda Paluzie, que és l’actual presidenta, és qui ha obtingut més vots amb 6078, seguit per Antonio Baños i Montse Soler. 8.876 membres de ple dret han exercit el seu dret de vot, cosa que representa una participació del 19,73%, un percentatge lleugerament superior al de les últimes eleccions, que va ser del 19,51%. 

La proclamació definitiva dels resultats serà el 18 de juny i, posteriorment, el 20 del mateix mes, se celebrarà el ple constituent, on els secretaris nacionals electes escolliran els 4 càrrecs orgànics: presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació