Torelló acollirà el Circuit 3x3 de bàsquet el 17 de juliol

Es tracta de la seva quarta edició que presenta com a novetat la creació d'una nova categoria, la unificada.

Publicat 06/05/2021, Torelló - Esports
torello-acollira-el-circuit-3x3-de-basquet-el-17-de-juliol

El Circuit 3x3 organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) torna a Torelló el proper 17 de juliol amb la seva 4ª edició. Així es va anunciar durant la presentació de dimcres. Ho farà després de dues exitoses edicions i una tercera interrumpuda com a conseqüència dela pandèmia. Les altres seus que acollirà el torneig són, a banda de Torelló, Badalona, Sant Feliu de Guíxols, Igualada, Balaquer, Tarragona i la final es disputarà el 31 de juliol a Barcelona. La setmana que ve ja s’obriran les inscripcions per a participar-hi. Una de les novetats del 4t Circuit 3x3 FCBQ serà la creació d'una nova categoria, la unificada. En aquesta, els equips estaran formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants. Esportistes de 3x3 com Sergi Pino, Georgina Bahí, Nacho Martín, Vega Gimeno, Carlos Martínez, Helena Oma, Xavi Guirao, Ari Geli o Fèlix Lòpez, entre molts altres, no van faltar a la presentació però ho van fer participant de forma virtual donant suport i confirmant la seva presència en el Circuit 3x3 FCBQ amb el vídeo promocional 'Jo Hi Seré'. Pel que fa a la promoció del bàsquet i d'aquesta modalitat que serà olímpica en breu, s'establiran noves dinàmiques de col·laboració amb les diferents institucions.

El Circuit 3x3 FCBQ és un nou projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa quatre temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La primera edició, el Circuit va comptar amb 10 ciutats-seu i una Gran Final, reunint un total de 895 equips i amb la participació final de 3580 jugadors i jugadores; mentre que a la segona el circuit va fer parada a 14 ciutats amb 1.100 equips i 4.600 participants. Pel que fa a la 3a edició, es van poder disputar les dues primeres proves de Sitges i Banyoles prèvies a l'aparició del coronavirus que va obligar a cancel·lar tota la resta del circuit. Tot i això, a l'octubre es va poder celebrar la prova de Barcelona tot seguint les corresponents mesures de prevenció i amb la participació de més de 100 esportistes.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació