Torelló acull la Jornada d'intercanvi d'experiències d'Escoles Verdes d'Osona

La trobada es va dur a terme entre el Museu de la Torneria, La Cooperativa i el Mercat Municipal.

Publicat 22/03/2019, Torelló - Medi Ambient
torello-acull-la-jornada-d-intercanvi-d-experiencies-d-escoles-verdes-d-osona

Manel Romans, donant la benvinguda a les escoles. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Torelló va acollir dimecres al matí la Jornada d'intercanvi d'experiències d'Escoles Verdes d'Osona. Es tracta d'una trobada que es fa cada dos anys i que enguany s’ha desenvolupat entre el Museu de la Torneria, La Cooperativa i el Mercat Municipal. El regidor de Medi Ambient, Manel Romans, va participar en l'acte de benvinguda als alumnes,  professors i representants de les escoles del municipi.

Després els alumnes i professors presents a la trobada van portar a terme diverses accions d'intercanvi d'experiències. També es van fer treballs individuals en l'estand que tenia cada escola i reflexions en grup que van culminar amb una acció de comunicació ambiental al Mercat Municipal. A la placeta del Mercat es va fer el dinar i el comiat de la trobada. 

El projecte d’Escoles Verdes vol ajudar als centres educatius a incorporar aspectes del medi ambient i la sostenibilitat en tots els àmbits del centre i fer-ne partícip a tota la comunitat educativa. L’adhesió de les escoles de Torelló, i de la resta de municipis de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, data del 2003. Per tant, aquest curs 2018-2019, fa 16 anys. El projecte Escoles Verdes es va iniciar arreu de Catalunya fa 20 anys.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació