Torelló aplica el 0’30% als treballadors de Ràdio Ona

Tots els grups hi van donar suport menys la CUP que es va abstenir. 

Publicat 26/11/2019, Torelló - Política
torello-aplica-el-0-30-als-treballadors-de-radio-ona

L’Ajuntament de Torelló va donar llum verda a l’aplicació de l’increment del 0’30% de la massa salarial corresponent a l’any 2018 al col·lectiu de Ràdio Ona, ja que és el que té el sou més baix de l’ens local amb diferència. Tots els grups municipals hi van donar suport, a excepció de la CUP que es va abstenir. La regidora de Recursos Humans, Mercè Faja, va explicar durant el ple de dilluns que “aquesta millora no té res a veure amb la relació de llocs de treball que s’està realitzant” i que “és una eina que es pot aplicar al grup de treball que té les pitjors condicions laborals”. Tot i això, va admetre que “no és la solució definitiva”.

Des del PSC, Joan Carmona va començar la seva intervenció dient que “mai ens oposarem a la millora salarial dels treballadors de l’Ajuntament” però que consideren que “no és bo anar arreglant la situació laboral d’alguns col·lectius perquè pot crear malestar entre els treballadors que no han rebut cap increment”. En aquest sentit va instar l’equip de govern “a treballar de valent en la relació de llocs de treball”.

Per la seva banda, Jordi Rossell, de JxCat Torelló, va explicar que hi donaven suport per dues raons: “perquè la llei ho permet i perquè a banda del col•lectiu de la policia hi ha altres col·lectius de treballadors de l’Ajuntament que el seu sou no correspon a la seva responsabilitat”. Rossell va afegir que “entenem que és un pas però no la solució definitiva”. També va emplaçar l’equip de govern “a enllestir la relació de llocs de treball”.

Per últim, el portaveu de la CUP, Francesc Manrique, va justificar l’abstenció del seu grup perquè “som partidaris que es reparteixi equitativament també amb els auxiliars de la biblioteca Dos Rius” i que “la relació de llocs de treball dirà quines són les tasques que realitza cadascú i el sou que ha de percebre”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació