S'inicien les obres d'asfaltat de set carrers incloses en el pla de xoc

L'actuació tindrà una durada de tres setmanes i s'actuarà en un màxim de dos carrers alhora.

 

Publicat 26/06/2020, Torelló - Obres

L'Ajuntament de Torelló va iniciar dilluns les obres d'asfaltat de set carrers incloses en el pla de xoc de manteniment urbanístic que va impulsar l'equip de govern a l'inici de la legislatura. Aquest dimarts quedaran asfaltats i pintats els carrers Vallespir i Congost, i es començarà el fresat de l’Avinguda Pompeu Fabra. Les obres, que tenen un pressupost de 417.886,02 euros, duraran tres setmanes i està previst actuar en un màxim de dos carrers alhora. L'empresa encarregada de les obres ha fet una previsió dels dies d'actuació a cada carrer. En cap cas s'actuarà abans però sí que es podria endarrerir algun dia en cas de condicions meteorològiques adverses.

La previsió és que des d’aquest dimarts fins a divendres es realitzaran les de l’Avinguda Pompeu Fabra, des de la plaça Germà Donat fins al pont sobre el ferrocarril, més enllà del carrer Besalú. Durant el dimecres 1 de juliol hi haurà problemes per accedir al Polígon Puigbacó, i dimecres o dijous per accedir al CAP. Pel que fa el dilluns 6 de juliol s’iniciaran les d’una part del carrer Progrés, des del carrer de Mas Torra fins a l’enllaç amb la carretera de Sant Pere. Del dimarts 7 a dijous 9 de juliol començaran les obres de part del carrer del Ter, des de la Ronda Pollancredes fins a la carretera de Conanglell. Per tant, els dies 8 i 9 hi haurà problemes per accedir a les empreses del carrer del Ter. L’actuació del carrer de l’Espona, amb afectacions a la línia de bus, es farà del dijous 9 al dimarts 14 de juliol. I el dimecres 15 i dijous 16 de juliol s’iniciaran les de part de l'avinguda del Castell, des del carrer Borgonyà fins al carrer Comte Borrell. L’empresa senyalitzarà l’actuació a cada carrer, com a mínim, 72 hores abans de treballar-hi. Durant unes hores, quan s'asfalti cada carrer, no es podrà accedir en vehicle als pàrquings dels edificis. En el cas de les empreses, tampoc s'hi podrà accedir i els treballadors hauran de preveure estacionar més lluny. El pla de xoc de manteniment urbanístic impulsat per l'equip de govern de l'Ajuntament es va aprovar al ple municipal de juliol de 2019, amb un pressupost que arribava a 1.066.573 euros.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació